Prins Alexander - här är din familj!

27 apr, 2016, 17:17 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Ellen Myrgård Lindén
För Alexander väntar ett liv i det kungliga strålkastarljuset. Men han har också möjlighet att smita iväg till Älvdalen för lite lugn och ro. Här är lillprinsens släktingar ut på mamma Sofia sida!
Annons
familjen hellqvist ibl

Kontrasterna är stora mellan prins Alexanders mor- och farföräldrar. Kungen och drottningen bor på Drottningholm och lever ett liv mitt i offentligheten medan Sofias föräldrar, Erik och Marie Hellqvist, tillbringar sin tid i lugna Älvdalen. Precis som för kusinerna Estelle och Oscar, som ju har sina farföräldrar i Ockelbo, kommer alltså den här lille prinsen att få dela sommarloven i Dalarna och på Sollidens slottsliga ägor. Och många skulle nog säga att ett sådant liv innehåller det bästa av två världar.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men vilka är det egentligen som ingår i familjen Hellqvist? Ta en titt i bildspelet nedan:

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL-AOP, Stella Pictures, Patrik Österberg

Annons