Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Andrews beteende väcker ilska – försöker stoppa honom

08 apr, 2024, 14:00 
Här är prins Andrew på väg att köra ihjäl hunden.
Annons
Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendetBrand logo
Prinsen slängs ut från slottet – efter oacceptabla beteendet

Han är brittiska kungafamiljens svarta får. Prins Andrew har de senaste åren skapat rubrik efter rubrik och 2019 sparkades han ur kungahuset på grund av sina kopplingar till sexbrottslingen Jeffrey Epstein.

Nu kommer även Netflix med nya serien ”Scoop”, som bland annat sätter strålkastarljuset på Andrews katastrofala BBC-intervju med journalisten Emily Maitlis från 2019.

– Jag tror jag tvekade eftersom jag hörde att den var... jag vill säga katastrof, men på samma sätt så känns det som om det är en bilkrasch i slow motion, säger skådespelerskan Gillian Anderson som spelar rollen som Emily Maitlis i serien.

Annons
Prins Andrew
Prins Andrew.i-Images

Andrews beteende väcker panik

Nu har Andrew återigen hamnat i ropet – och väckt folkets ilska. Detta efter att han var nära att köra ihjäl en hund i lördags, när han sågs köra runt i sin Range Rover i Windsor.

På bilderna verkar det inte heller som att Andrew ens är i närheten av att notera den stackars hunden, som med sina fyrbenta tassar kommer väldigt nära de rullande hjulen.

Skrattade och vinkade

Lyckligtvis var det andra runt omkring som var mer alerta. De viftade med händerna, ropade på Andrew att han skulle sakta in och försökte med alla medel få hans uppmärksamhet.

Annons

Ett ögonvittne berättar för brittiska Mirror att förbipasserande lyckades varna den ouppmärksamma prinsen i tid.

Andrew ska ha svarat med ett skratt och vinkat till de vittnen som så desperat försökt stoppa honom – och lyckligtvis utvecklades händelsen inte till någon katastrof.

Prins Andrew
Prins Andrew var nära att köra ihjäl en hund, men stoppades i sista sekund av förbipasserande.kisforkate / dana press

Foto: TT

Annons