Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip tar hjälp av Sofias syster

16 feb, 2017, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Svägerskan är involverad i nya projektet.
Annons
lina-frejd-signum-ste

Just nu försöker prins Carl Philip och hans designföretag Bernadotte & Kylberg få ut nyheten om deras senaste glaskollektion Signum i alla tidningar. Allt för att öka både publicitet och efterfrågan av produkterna.

När Svensk Damtidning inför lanseringen bad om material om produkterna från företagets PR-byrå Mindmakers var det Lina Frejd, prinsessan Sofias syster, som bistod med bilder och information om sin svågers nya glasvaser.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Detta var en engångsföreteelse, Lina stöttade en kollega som var frånvarande. Lina är ingår inte i projektet. Det är Christina Saliba som sköter projektet kring kollektionen, säger nu Sean Canning, head of personal branding vid Mindmakers.

Lina arbetar sedan november 2016 som projektledare på PR-byrån Mindmakers, anställd av PR-kvinnan Christina Saliba som är en privat vän till Carl Philip och Sofia.

Av Margareta Gotthardsson

Foto Stella pictures

Annons