Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip åter på racingbanan

23 maj, 2011, 14:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Carl Philip har åter deltagit i en tävling för Porsche Carrera Cup, men av hans flickvän Sofia Hellqvist sågs denna dag inte en skymt.

Prins Carl Philip har åter begett sig till racingbanan. För i helgen var det dags för Porsche Carrera Cup i Mantorp och prinsen tog en hedrande femteplats. Men denna gång hade han inte flickvännen Sofia med sig, i alla fall såg inte våra fotografer skymten av henne.

Sågs med Sofia i Italien

För någon vecka sedan sågs ju som bekant prins Carl Philip med sin flickvän Sofia Hellqvist i Italien, ni ser dem på bilden här ovan. Där besökte de biltävlingarna Mille Miglia, en populär  veteranbilstävling. Något prinsen såg fram emot att tävla i, inte för direkta resultat – utan som han uttryckte sig – mer för att ha så roligt som möjligt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons