Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip avslöjar: "Så är jag som pappa"

20 mar, 2018, 11:50 
Annie-Li Eriksson
Småbarnsföräldrarna Carl Philip och Sofia har mycket att stå i med två små busiga söner. För tidningen Elle avslöjar prinsen och designerpartnern Oscar Kylberg hur de är som pappor.
Annons

I den nya intervjun med tidningen Elle får vi veta vad Carl Philip tänker om föräldraskap.

– Man har ju en önskan, en vilja och en förhoppning om att göra rätt. Men det får ju de, barnen, svara på i framtiden, om det blev så bra som man önskade.

I veckan lanserar Carl Philip och Oscar Kylberg sin glasögonkollektion för Synsam. Det har varit ett intensivt arbete under två års tid för båda småbarnspapporna. Prinsen berättar hur han får ihop vardagspusslet med Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi är som alla föräldrar. Vi försöker göra vårt bästa utifrån förutsättningarna, säger han till Elle.

Att balansera jobblivet och familjelivet är inte helt enkelt. Men Oscar menar att det går lättare när både han och Carl Philip befinner sig på samma ställe i livet och har småbarn.

– Det gör att vi förstår varandra och kan skratta åt saker som kanske annars hade varit jobbiga, förklarar han.

– Vi är båda väldigt familjekära, vi vill verkligen vara med familjen och våra barn. Så mycket som det bara går. Att tanka energi i hemmet det är jätteviktigt, tilläger Carl Philip.

Foto: IBL

Annons