Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip har blivit poppis i USA

18 nov, 2010, 13:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Tidningen People lade igår ut en omröstning om vem som är den sexigaste singelprinsen på sin webb och gissa vem som ledde stort i omröstningen? Jo ingen mindre än vår egen prins Carl Philip.

Visserligen skrev den amerikanska tidningen People inget om att han numera är tillsammans med Sofia Hellqvist, men han ser ändå ut att vinna omröstningen om vem som är den sexigaste singelprinsen i Europa. När vi tittade senast låg han på nästan 60% av rösterna, långt före bland annat prins Harry och Andrea Casiraghi.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stenhammars slott

Vi har också läst i tidningen Extra att prins Carl Philip är på väg att ta över Stenhammars slott när han har tagit sin examen vid SLU i Alnarp. Det är kungen själv som bekräftar detta till Expressen Söndag. Där säger han:

– Prinsen har ju utbildat sig inom områden som passar just till verksamheten här på Stenhammar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil tidningen People.

Läs även:

Annons