Prins Carl Philip har semestrat med sin Sofia

Prins Carl Philip har semestrat med sin Sofia
Annons
Prins Carl Philip och Sofia.
Prins Carl Philip och Sofia.

Prins Carl Philip har inte på något sätt gjort slut med sin skandalomsusade flickvän, dokusåpastjärnan Sofia Hellqvist. Påsken tillbringade de på tu man hand i prinsens villa utanför Sunne i Värmland.

Annons

Prins Carl Philip kan inte längre neka till att han har en relation med den söta dokusåpastjärnan Sofia Hellqvist. De har nämligen fångats på bild tillsammans, i prinsens bil. Det var tidningen Aftonbladet som i påskhelgen visade upp alldeles nytagna bilder på paret. Grannarna vittnar också om att paret vistats i prinsens värmländska stuga, helt på egen hand.

Skärmdump från Sofias egen blogg från Afrika.
Skärmdump från Sofias egen blogg från Afrika.

När det först rapporterades att prinsen hade blivit tillsammans med Sofia som blivit kändis genom sin medverkan i Paradise Hotel så var det många som satte kaffet i halsen. Medierna kunde visa upp massor av bilder på en halvnaken Sofia, men hon har mer på sin meritlista än att vara bikinimodell.
Sofia startade förra året bloggen I’m Going to Afrika där hon berättade om sitt arbete med behövande barn i Afrika. Hon ber också om ekonomisk hjälp och visar upp bilder på sig själv med barnen och hur arbetet med att bygga nya skolor fortskrider. Den sista uppdateringen är dock gjord på julafton 2009.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL, skärmdump från Sofias blogg.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

31 kommentarer till “Prins Carl Philip har semestrat med sin Sofia”

 1. GrevinnanChintohsblogg.se skriver: 6 april, 2010

  Tänkte just att det var väl roligt för prinsen att utnyttja stugan!


 2. GrevinnanChintohsblogg.se skriver: 6 april, 2010

  Det står villa . Men det är ju en sommarstuga,fritishus !


 3. Margarethasolsken skriver: 6 april, 2010

  Prinsen har sett så lycklig ut sen förra sommaren.Han är förälskad i Sofia
  det syns.Och hon har en naturlig utstrålning och är söt.Roligt för dem att ha Påsken tillsammans i stugan.


 4. Anna skriver: 6 april, 2010

  ÅÅH! de passar vekligen ihop!!! <3<3<3


 5. Camilla Hagström, Borgholm skriver: 6 april, 2010

  Sofia är väldigt lik Silvia!


 6. Send in the clowns.. skriver: 6 april, 2010

  Skall det vara såhär så ser Titanicbiljett ut att vara det enda alternativet. Dokusåpa Svenskt Kungahus..En långkörare?? (ned i halsen, eller står det en UPP i halsen??)


 7. Ingegerd Danielsson skriver: 6 april, 2010

  Ja de passar säkert ihop, men vi får hoppas att han avsäger sig prinstiteln om de gifter sig. Annars är det spiken i kistan för Kungafamiljen!
  Det finns gränser


 8. Ingegerd skriver: 6 april, 2010

  Det är mycket möjligt att de passar utmärkt ihop, men om de skulle gifta sig får vi hoppas att Carl-Philip avsäger sig prinstiteln och börjar jobba och försörjer sin familj själv.
  Det finns gränser, gifter han sig med Sofia och behåller prinstiteln är det spiken i kistan för Sverige som kungadöme. Då blir det republik!


 9. signe skriver: 6 april, 2010

  Håller med flera stycken här att om C-P gifter sig med den bimbon så tycker jag han ska avsäga sig prinstiteln och emigrera och skaffa sig ett jobb och försörja sig själv Sofia har ju jobb som utvikningsbrud så hon kan väl försörja båda. Att dra in Sofia i kungahuset som både medverkat i Paradise Hotell och vikt ut sig tycker jag är för mycket där går gränsen…….Det finns säkert mycket att dra fram om Sofia som inte är så behagligt!! Jag tycker att hela den serien om Paradise hotell är äcklig och de som vill medverka där är ju speciella människor ……


 10. lulu skriver: 6 april, 2010

  why dont people forget about sofias past and all about hotel paradise…! just give her chance to begin anew life with the prince and the time will prove if she can fit


 11. Lotta skriver: 6 april, 2010

  Nej och åter NEJ Detta går inte Carl Philip. Är det en slags revansch? Ett slags uppror?


 12. Chr. skriver: 6 april, 2010

  Der er ingen chance for, at han finder en prinsesse i Danmark i forbindelses med dronning Margrethes 70-års fødselsdagsfester.

  De fleste er gift, der er vist kun lige prinsesse Theodora af Grækenland på ca. 30 år og hun virker lidt kedelig.

  Så er chancerne og udvalget større ved søsterens bryllup den 19. juni ! Kongeparret kan da altid håbe!


 13. Tina. skriver: 6 april, 2010

  Sofia blir en vacker prinsessa!
  Hennes bakgrund är ju inte sämre än den blivande drottningens av Norge!Sofia är ju åtminstone inte varken ex-knarkare eller ensamstående mamma!
  Intelligensmässigt så slår hon ju vår en kunglighet Madde med hästlängder.


 14. Ebba skriver: 6 april, 2010

  Börjar det rulla utför i backen
  går det fortare och fortare
  ju längre ner man kommer.

  Gamle kungen ( Gustav VI Adolf ) vrider sig i graven.


 15. chris skriver: 7 april, 2010

  en aning håller jag med om att faktiskt var ju mette- marit en riktigt botten napp och jag minns att tom. namnet var aldeles uppåt väggarna. Sofia däremot det är ju riktigt kungligt. Men nu tror ju jag att Sofia är en tjej som är mycket om sig o kring sig- och där är det en stor skillnad mot mette
  . Sofia vill vara kändis och Rally calle nja jag är rädd att han är aningen omogen tyvärr


 16. chris skriver: 7 april, 2010

  ett bottennapp ska det stå men allt annat var rätt eller… Neta du kan väl rätta annars för prinsen är ju din favorit ännu väl?


 17. Lars skriver: 7 april, 2010

  Jeg tror det danske kongehus står og falder med Dronning Margrethe….
  i Frederiks regeringsperiode vil monarkiet blive afskaffet. Kender ikke nok til forholdene i Sverige til at tror noget desangående.
  Men Norge har klart det bedst begavede kronprinspar og deres monarki er demokratisk valgt, så det er nok mere stabilt end f.eks. det danske.

  Jeg er fortsat tilhænger af monarkiet, men jeg tror som flere og flere i DK, at Frederik X også bliver “Frederik den sidste”.


 18. maggie skriver: 7 april, 2010

  Sofia får var hur vacker som helst och intelligent är hon också påstår en del men det är inte en kvinna som en prins, om han fortsättningsvis vill vara prins, över huvud taget befattar sig med! Lite omdöme får man kräva av kungafamiljen och en utvikningsbrud bör inte bli prinsessa av Sverige!
  Gifter sig CP med Sofia får han ta konsekvenserna och bli Herr Bernadotte, annars är det slutet för Sveriges Kungahus. Prinsarna Lennart, Sigvard och Carl Johan blev av med sina prinstitlar trots att de ändå gifte sig med kvinnor med stil och inga sensationslystna bimbos!


 19. Giebel skriver: 7 april, 2010

  Nu blir det nytt stuk på vad som spelas på Drottningholms flygel !


 20. Giebel skriver: 7 april, 2010

  Sofia : Carl Philip skall vi förlova oss eller inte.
  Försöker inte slingra Dig igen, på mig, innan Du svarat !


 21. Giebel skriver: 7 april, 2010

  Carl Gustaf ! vad skall Vi göra åt detta med Sofia och Carl Philip. Vi får säga åt ormen, som skingrar runt Sofia, på bild, att erbjuda dem kunskapens äpple !


 22. Giebel skriver: 7 april, 2010

  Sofia! Vi är bjudna till cirkus festivalen i Monaco !

  Jag åker hellre till Mette Marit och lär nya trix, som vi kan öva på Drottningholms flygel !


 23. Giebel skriver: 7 april, 2010

  MAN DRAR IN ADELSKALENDERN OCH ERSÄTTER DEN MED SLITZ TIDNINGEN !

  kUNGAHUSET HAR EN EGEN SIDA I SLITZ. DÄR KAN MAN FÅ SEXTIPS, LÄRA SIG NAKENFOTOGRAFERING., HUR MAN SVÄNGER I SNÖ PÅ EN GLASKIVA O.S.V.


 24. marie ceder skriver: 7 april, 2010

  Är Du här igen Löfström?


 25. lulu skriver: 7 april, 2010

  ham wondering is it very strik in sweeden to get married to a prince ?why it is not so difecult in norway ?i believe its much beter to choose a wife from the same socity you belong to ..i mean you marry a princess if you are a prince for example so she can find her life easy and not changed too much


 26. Irena skriver: 7 april, 2010

  men först…en kurs i engelska språket. Dessutom så skulle det vara intressant att se de där utvikningsbilderna som påstås finna på Mette-Marit…länk, någon??


 27. Bridget skriver: 7 april, 2010

  Tycker tvärt emot alla andra på denna sidan. Sofia lär bli en utmärkt brud åt Carl Philip. För vilken tjej av bättre familj eller kungahus vill ha en prins med noll IQ mellan öronen.


 28. Martin skriver: 21 april, 2010

  Prins Carl-Philip är 30 år men lever långt ifrån ett vuxet liv.
  Hans fokus är att res runt, gå på olika ströutbildningar njuta av lyx och nöjen och att springa efter söta utvikningsflickor

  Han har inga djupa engagemang för några viktiga och stora frågor, han har inget yrke.

  Frågan är vad skall vi med honom till och vad tillför han

  Det måste man fråga sig eftersom hans ytliga lyxliv betalas
  av mig…och dig


 29. David- skriver: 19 juni, 2010

  Inget fel på Sofia, så lycka till, Carl-Phillip! Här finns iaf minst en som står på din sida.


 30. Solveig skriver: 31 oktober, 2010

  Nej, nu har det gått för långt . Bort med Sofia.Att vika ut sig för världens alla män är väl ändå det mest nervärderande man kan göra.Nu är det dax att rösta bort kungahuset, för vem är kungliga där? Nej, dax att säga stopp. Världen är full av vackra kvinnor, välj något med stil, moral och etik.Vi får ju skämmas för vårat kungahus.


 31. Nina skriver: 6 juni, 2012

  Instämmer med de som anser att Carl Philip borde avsäga sig sin “kunglighet” om han gifter sig med Sofia. Av det jag hört, så har hon en egenhet att sätta sig på höga hästar. Vägrar närvara vid olika evenemang där prinsen och hon förväntas infinna sig. Dessutom får hon Carl Philip att också sitta hemma som en “toffelhjälte”.
  Verkligen en stor skillnad mellan prins Daniel och Sofia. Båda från “folket”, men Daniel har visat en fin profil och inte låtit “kungligheten” stiga honom åt huvudet utan i stället anpassat sig fint till sin roll.
  Och om det är sant att Sofia utövade påtryckningar för att få närvara vid prinsessan Estelles dop, helt utanför traditionerna, så anser jag att hon tar sin egen person alldeles för allvarligt. Det visar prov på dåligt omdöme och brist på god smak.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar