Prins Carl Philip hyllas över hela världen efter underbara gesten för Estelle

02 mar, 2023, 13:30 

Prins Carl Philip hyllas världen över för sin underbara gest för prinsessan Estelle.

Annons

Den svenska kungafamiljen står varandra väldigt nära. Medan den brittiska motsvarigheten rivs itu av ständiga konflikter, så kan vi stoltsera med ett kungahus präglat av harmoni och kärlek.

Nu pratar alla om att prins Harry och Meghan Markle blivit utslängda ur Frogmore Cottage av kung Charles. Ett öppet sår för hela att beskåda. Då lyfts vår prins Carl Philip fram som ett positivt exempel på hur en prins kan agera gentemot tronföljaren och hennes familj.

Herman Lindqvist om prinsessan Estelle
Herman Lindqvist om prinsessan Estelle

Prins Carl Philip hyllas över hela världen – fin gest mot Estelle

Recept.se Nyhetsbrev

Det är Twitter-kontot Royal Wales som delat ett klipp där Carl Philip står på slottsbalkongen och vinkar till folket. I hans famn hittar vi hans systerdotter, prinsessan Estelle. Hon ser ut att vara hur trygg och bekväm som helst i farbror Carl Philips famn – så som det ska vara nära släktingar emellan.

Annons

Klippet har fått över 90 000 visningar på kort tid. I kommentarerna till videon höjs Carl Philip till skyarna.

Det ska också sägas att prinsens utseende också får en plats i berömmet.

”Han är den stiligaste prinsen på planeten. Och smart och snäll, fantastisk make, pappa, bror och son”, skriver en användare.

”Den familjen verkar verkligen älska varandra”, skriver en annan.

”Det här är ett exemplen på den svenska kungafamiljen i sitt esse. Det är alltid så fint att se klippen på när de umgås som en riktig familj med alla syskonbarn”, skriver en tredje.

”Jag tror att det handlar om att han har en stark självkänsla. Han har sitt eget liv, en ansedd designfirma, en familj han älskar och han är snygg. Harry och Andrew är patetiskt osäkra”, skriver en fjärde.

“De ser båda så lyckliga och bekväma ut med varandra. Jag var en älskad och uppskattad systerdotter, lita på mig när jag säger att man inte kan fejka detta”, skriver en femte.

Och det är bara att instämma – det är inget annat än äkta kärlek på de där bilderna!

Annons