Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip i vetenskapens värld

16 okt, 2014, 08:20 
Annons
Carl-philip-ste kopia

Fullt upp för prinsen – bröllopsplaneringen rullar på medan prins Carl Philip utför kungliga uppdrag.

Först tog Carl Philip med prisbelönade barn på banracing. Sedan tog han flyget till Göteborg för att närvara vid Stora Leverantörsdagen 2014 på Chalmers tekniska högskola.

Carl-philip-9
carl-philip-ste
Annons
Carl-Philip-ste

Prins Carl Philip tog steget in i den akademiska världen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carl-Philip

Tisdagen den 14 oktober deltog prins Carl Philip i testdagen på Gelleråsen i Karlskoga, en dag för vinnarna i Prins Carl Philips Racing Pokal.

Det var i mitten av augusti som den andra upplagan av Prins Carl Philips Racing Pokal avgjordes på Lidköpings motorstadion. 83 unga kartingtalanger tävlade och de tre främsta förarna i varje klass fick som pris att testa banracing på Gelleråsen. Pristagarna är mellan 11 och 25 år och kommer från hela landet.

Banracing

Under dagen på Gelleråsen berättade prinsen om banracing och motorstadion de skulle åka på. Därefter fick pristagarna åka med prinsen runt banan.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons