Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip: Jag är själv inspirerad av fotografering

15 sep, 2011, 08:41 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Carl Philip var under onsdagen på utställningen “10 Art Works” på Berns i Stockholm.

Prins Carl Philip närvarade igår eftermiddag vid invigningen av den unika konstutställningen “10 Art Works” av modefotografen Francesco Valentino. Utställningen genomfördes till förmån för Marianne & Sigvard Bernadottes Konstnärsfond.

Annons

Inspirerad av naturen

Carl Philip är beskyddare för fonden och anlände prick på avtalad tid, 17, 55 till Berns där han lät sig fotograferas och berättade:

– Jag är själv är intresserad av fotografering och blir inspirerad av naturen och många andra saker.

En överraskning

En rad gäster hade bjudits in för att titta på de konstnärliga bilder Valentino tagit. De hängde på väggen under de gigantiska kristallkronorna och var med sina moderna uttryck i färg och form en stor kontrast till den förgyllda, snirkligt utsmyckade festsalongen på Berns.

Annons

Kända personer

Modefotografens utställning innehöll porträtt av välkända personer som Isabella Rossellini, Vivienne Westwood, Oscar del la Renta, John Malkovich och prins Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag har inte sett bilden än, det blir en överraskning, sade prinsen och gick vidare in i lokalen där han möttes av minglande gäster.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons