Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip opererad – nya beskedet

04 nov, 2023, 11:46 

Prins Carl Philip har opererats efter sin skada.

Annons

Prins Carl Philip har under fredagen opererats för sin axel- och armskada. Detta efter att han skadat sig under en familjeaktivitet, uppgav hovet för Svensk Damtidning efter skadan blev känd.

Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!Brand logo
Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!

Prins Carl Philips gipsade arm: det har hänt

Det var den 26 oktober skulle prinsen dela ut anslag i Lilla barnets fond, och anlände till Läkaresällskapets festvåning med gipsad högerarm.

– Ibland ramlar man, sa en adjutant på plats rapporterade Expressen då.

När skadan inträffade är okänt, men den 19 oktober satt prins Carl Philip i hedersjuryn för Årets kock 2023, då utan gips.

– Prins Carl Philip ramlade olyckligt i förra veckan i samband med en familjeaktivitet och skadade då armen, bekräftade hovet sedan.

Nu har prinsen alltså opererats för sin skada.

– Stämmer att prinsen har gjort ett mindre ingrepp på sjukhus efter att han ramlade på en utflykt med familjen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Foto: TT

Annons