Prins Carl Philips utseendeförändring överraskar

prins carl philips utseendeförändring

Prins Carl Philip har en traditionell stil som han sällan mixtrar med. Men på den senaste bilden, från hovet, märks en liten utseendeförändring!

Prins Carl Philip får ofta komplimanger för sitt yttre. För några år sedan blev han framröstad som “Världens snyggaste kunglighet”, på den internationella sajten Beautiful People, och så fort vi publicerar en ny bild på prinsen regnar de positiva kommentarerna in.

Carl Philips nya look överraskar

Uppmärksamma fans har dessutom lagt märke till en utseendeförändring hos prinsen. På den nya födelsedagsbilden, som hovet publicerade på Carl Philips 41-årsdag, kan man nämligen se att han sparar ut sitt skägg – igen.

Carl Philip har både ett tjockt, och snabbväxande, skägg som han håller efter med stor noggrannhet. Och nu, när familjen på Villa Solbacken, tillbringar betydligt mer tid hemma tyckte han förmodligen att det var en bra idé att anta en lite mer avslappnad look.

prins carl philip

Förr om åren rakade Carl Philip nästan alltid av skägget när han skulle fotograferas.

Många skäggbärare känner sig nakna utan sin ansiktsbehåring men Car Philip gillar att mixa lite. Ibland rakar han bort det helt, ibland nöjer han sig med lite stubb och ibland dyker han upp med en ifylld kran (som på den nya födelsedagsbilden).

Foto: TT