Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella Löwengrips oväntade besked! Ska gå på kunglig bal i London

08 jun, 2019, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Isabella Blondinbella Löwengrip på galamiddag hos Charles och Camilla
Den svenska superentreprenören Isabella Löwengrip ska gå på bal hos Charles och Camilla.
Annons

Snart kommer Isabella Löwengrips följare att få höra allt om hur det är att gå på en kunglig bal. Den framgångsrika entreprenören och bloggaren har nämligen blivit inviterad till prins Charles och hertiginnan Camilla den 13 juni. Då bjuds det nämligen upp till dans på Clarence House (för alla som har råd att köpa en biljett vill säga).

Klädsel ‘Black Tie’

På Isabellas blogg ser vi nu en bild på det fina, kungliga inbjudningskortet som inkommit i Isabellas brevlåda och på inbjudan står att läsa:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Hans kungliga höghet prinsen av Wales och hertiginnan av Cornwall och presidenten av Elephant Family bjuder in till en mottagning för Animal Ball på Clarence House, torsdagen den 13 juni. Klädsel ‘Black Tie’.”

isabella löwengrip kunglig bal london

Bild hämtad från Isabellas blogg, isabellalowengrip.se.

Annons
isabella Löwengrip

Isabella själv ser förstås fram emot den kungliga balen men vad hon ska ha på sig avslöjar hon inte riktigt än. Men vi antar att bilder följer. Spännande!

Svensk Damtidning har sökt Isabella Löwngrips presskontakt.

Foto: TT. Isabella Löwengrip

Annons