Prins Charles hustru Camilla var på julkonsert

Prins Charles hustru Camilla var på julkonsert
Annons

Medan prins Charles samlade in pengar till välgörenhet i London var hans hustru Camilla i Bath för att lyssna på en julkonsert.

Hertiginnan av Cornwall jobbade på sitt håll under onsdagen medan maken prins Charles och prins William arbetade för tigga pengar till välgörenhet i London. Hon var nämligen i Bath för att hjälpa föreningen mot benskörhet The National Osteoporosis Society att samla in pengar till forskning genom en julkonsert. Och på den julkonserten träffade hon den kända skådespelerskan Susan Hampshire som vi svenskar känner igen från otaliga tv-serier, ni ser henne på bilden läckert klädd i rött.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins Charles hustru Camilla var på julkonsert”

 1. Pia skriver: 9 december, 2010

  Jädrar i min lilla låda, vad hon jobbar och gnor i sin “drottningkurs”. Måste Sv.Dam. rapportera vartenda framträdande!? Men håler de på tillräckligt länge så är nog också engelskmännen okritiska nog att “svälja betet”. För mig är och förblir de där två bara patetiska. Det bästa vore att skippa Charles och gå direkt på William och Kate. Det är också vad många vill i England, according to my friend in Bromley-Kent. Fick mail häromdagen.


 2. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 10 december, 2010

  Ja de går på konsär,emedan studenterna demonstrerar.Varför skriver SD inget om det?Det var ju äggkastning på parets bil!Bra tycker jag!


 3. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 10 december, 2010

  Nej,jag gillar inte Camilla!Snobbar som jobbar!När hon hade öjet att träffa en kändis!


 4. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 10 december, 2010

  NÖJET!SKA DET STÅ!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar