Prins Charles kan få en roll i nya James Bond-filmen

prins Charles Daniel Craig

My name is Charles – Prince Charles! Vi hoppas ryktena är sanna, att prins Charles kan komma få en liten roll i den nya James Bond-filmen.

Som ni kanske minns dök Daniel Craig upp som superagenten James Bond i en liten film i samband med öppnandet av OS i London för några år sedan, då han kom för att hämta drottning Elizabeth hemma hos henne på Buckingham Palace.

james bond drottning Elizabeth

Om ni inte har sett filmen eller vill se den igen, kan ni göra det här nedan. Filmen är så rolig och visar prov på vilken härlig humor och självdistans den brittiska drottningen ändå har.

Det skulle sedan verka som han tog med sig drottningen i sin helikopter och flög mot arenan där OS-invigningen hölls. Nu verkar det som att vi kanske får se en annan kunglighet tillsammans med agent 007.

Daniel Craig Elizabeth

Det är tidningen the Sun som säger att det nu ryktas om att prins Charles blivit erbjuden en liten “cameo-roll” i nya James Bond-filmen med Daniel Craig i huvudrollen.

Prins Charles ska spela sig själv

Prinsen skulle spela sig själv och vi skulle bara se honom en kort stund, men det skulle ändå vara tillräckligt för att skapa extra uppmärksamhet kring filmen.

prins Charles Daniel Craig

Tidigare i år, i juni, besökte prins Charles Daniel Craig under inspelningen av den 25 filmen i serien ute i Pinewood Studios i västra London. Men det ska inte vara första gången de träffades heller, prins Charles och Daniel Craig sägs dela intresset av gamla fina sportbilar, som här en fin Aston Martin.

Charles och Camilla var med i Masterchef

Förutom mötet mellan “agenten” och prinsen fick Charles också tillfälle att prata med några av de andra skådespelarna i filmen, Naomie Harris och Lashana Lynch. Så nu kan vi bara hoppas att ryktena stämmer…

Prins Charles har tidigare medverkat i olika tv-program som i matlagningsprogrammet Masterchef Australia där han och makan Camilla fick vara med och provsmaka de tävlandes mat, i detta fall olika snittar.

Ni kan själva se filmen från OS 2012 här nedan:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: