Prins Charles lycklig bland sina älskade blommor

Prins Charles lycklig bland sina älskade blommor
Annons
Prins Charles bland blommorna
Prins Charles bland blommorna

Prins Charles besökte häromdagen St Pancras Almshouses för att fira att deras förening firat sitt 150 års jubileum. Och prinsen såg verkligen ut att trivas bland blommorna.

Det var nu för ett antal år sedan som prinsen råkade säga i en intervju att han pratade med sina blommor, något han fick utstå mycket hånfulla kommentarer om. Idag verkar britterna ha glömt vad han sa, men prinsen verkar alltid som lyckligast när han får vara i naturen. Eller i en välodlad trädgård som denna.

Annons

Prinsen som också är hedersmedlem i föreningen ställde stolt upp under jubileumsfirandet för Almshouses. Föreningen arbetar med att hjälpa äldre medborgare att kunna bo kvar i sina hemkommuner genom att bistå dem med olika former av service. Bland annat speciellt utvecklade bostäder med trevliga trädgårdar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prins Charles lycklig bland sina älskade blommor”

 1. Martin skriver: 9 juli, 2009

  Prins Charles rustade upp “Highgrove” och har dar anlagt en helt underbar tradgard, samt bedriver ekologiskt jordbruk pa agorna. Highgrove ar vart ett besok nasta gang ni ar i England…!! Det ar hans mest privata hem…


 2. Helena M skriver: 9 juli, 2009

  blommot och blader, prinsen har fått spader. Nej alvarligt det är roligt med blommor tycker jag


 3. Gittan skriver: 9 juli, 2009

  Att sitta och dofta på blommorna från färdigansade och välplanterade rabatter fixar väl de flesta…Frågan är hur djup hans “rotade” intresse är…Har han någonsin arbetat med att rensa ogräs och få skit under naglarna, tro ?


 4. GM skriver: 9 juli, 2009

  Det är väl bra att han anställer folk som rensar ogräs och gör andra sysslor på hans ägor. Då får ju folk jobb och det är jättebra.


 5. Martin skriver: 9 juli, 2009

  yes Gittan det har han och det finns pa film om Du inte tror mig…!
  Prinsens intresse for odling, arkitektur och lantbruk ar mycket valkant och han ar ytterst kunnig….men han har ju viktigare sysslor an att rensa ogras.. jag ocksa dess battre..:)


 6. Martin skriver: 11 juli, 2009

  har finns en liten glimt av Prins Charles hem Highgrove samt en liten snutt fran den fina tradgarden som ar valdigt stor och har manga sma byggnader gangvagar och fina vyer:
  http://www.youtube.com/watch?v=8S8I8mC9PkI


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar