Prins Charles matvanor avslöjade – kocken talar ut

Prins Charles favoritmat avslöjad!

Prins Charles äter gärna hälsosamma frukostar, skippar ibland lunch, och föredrar stadiga middagsmål.Det avslöjar hans tidigare kock i en ny intervju.

Darren McGrady var privat kock åt prinsessan Diana och prins Charles på 1990-talet.

Nu avslöjar han prins Charles matvanor. Och det är en hälsosam prins som McGrady minns.

– Han börjar ofta dagen med frukt, skippar ibland lunch och äter kokt ägg till mellanmål. Sen äter han något mer kraftigt på kvällen, säger Darren McGrady till sajten Delish.

Favoritmaten avslöjad

Favoritmåltiden var lamm med svamprisotto, säger McGrady – och receptet finns att hämta via Delish:s webbsida.

– Jag lagade mycket lamm i Buckingham Palace. Prins Charles var en “foodie” och var inne på organiska ingredienser innan det var uppfunnet, fortsätter stjärnkocken.

Prins Charles var så petig med sina råvaror att han tog med sig sina kockar till ägorna vid Balmoral för att visa sina svampställen.

– Han älskar nyplockad svamp och brukade ta med oss till Balmoral för att visa var de bästa svamparna fanns. Vi tog med oss dem till Buckingham Palace och det var de finaste karljohansvamparna du kan tänka dig.

Prins Charles har nyligen återhämtat sig efter att ha insjuknat i covid-19, sjukdomen som coronaviruset orsakar. Och i veckan firade han sin femtonde bröllopsdag med sin kära Camilla!