Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Charles oväntade planer för Buckingham Palace

19 sep, 2017, 12:07 
Rebecca Wictor
Vill göra om det till kontor.
Annons

Det är inte säkert att Prins Charles och hertiginnan Camilla kommer flytta in i Buckingham Palace när Charles blir kung, enligt Hello Magazine. Arvingen, som idag bor i Clarence House, har andra planer än att använda Buckingham Palace som boende. Prinsen menar att det är omodernt att en familj ska bo i ett hus som rymmer 775 rum, både miljö- och kostnadsmässigt.

Brittisk media skriver att det finns planer att göra om palatset till ett kungligt högkvarter som arrangerar banketter, plats för representationsuppdrag men även för prinsen kontor och kungahusets kommunikations team. På så vis kan prinsen och Camilla bo kvar i sitt nuvarande hem.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det ryktas även om att han vill öppna upp palatsen för allmänheten i en större skala än vad man gör idag.

Foto: IBL

Annons