Prins Charles privata familjedetalj fick alla att reagera

05 jun, 2022, 09:00 
AvSimon Holm Stålhand

Prins Charles tal uppskattades enormt!

Annons

Det kan inte ha undgått något att drottning Elizabeth, 96, hyllas i Storbritannien. Anledningen är att hon nu har suttit på tronen i 70 år. På grund av drottningens personliga hälsa så har Elizabeth tvingats till att stanna hemma istället för att delta i alla delar av firandet.Men enligt Daily Mail har drottningen intygat att hon känner sig ”mycket bättre efter vila” och hoppas kunna vara med under morgondagen som planerat.

Drottning Elizabeth
Drottning Elizabeth.

Under lördagskvällens konsert lös hon återigen med sin frånvaro. Men istället fanns en stor del av kungafamiljen på plats bland de 10 000 personerna som hade dykt upp på jubileumskonserten där bland annat Diana Ross och Queen stod på scen. Två personer saknades dock, prins Harry och hans fru Meghan Markle saknades.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Prins Charles fick alla att skratta

I slutet av konserten äntrade prins Charles, 73, scenen för att hålla ett tal till sin mamma Elizabeth. Eller ska man säga, mamsen?

I talet så hyllade prins Charles hennes trogna och långa tjänst för landet.

Prins Charles
Prins Charles tal blev uppskattat!

”Å allas våra vägnar vill jag hylla din livstid av osjälvisk tjänst. Din familj sträcker sig nu över fyra generationer. Du är vår statschef. Och du är också vår mamma”, säger prins Charles.

Prinsen av Wales, prins Charles inledde talet med den sedvanliga benämningen "hennes majestät", men han sade också något som fick publiken att kippa efter andan.

Efter att han titulerat drottningen med den, kanske lite stela benämningen, så kallade prins Charles drottningen "mamsen" – vilket chockade publiken – och fick sedan alla att skratta och applådera.

För det är ju inte så konstigt? De är trots allt mor och son främst, precis som vem som helst!

Annons