Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Charles regndansar i Amazonas skogar

16 mar, 2009, 17:30 
Agneta Nisbeth
Se prins Charles regndansa i Amazonas skogar! Först Venedigs Emanuele Filiberto och sedan prins Charles. Nu svänger Europas prinsar sina lurviga så det står härliga till!
Annons

Det hettade till rejält i Amazonas regnskog häromdagen, men det var inte klimatet som ändrades. Nej, istället var det brittiska prins Charles höftrullningar som fick temperaturen att höjas betydligt! Efter en skakig bilfärd nådde prinsen för ett par dagar sedan den lilla byn Maguari mitt i Amazonas. Här skulle han besöka urinvånarna för att bevittna hur de på ett enkelt sätt lever av naturen utan att skada den. Och gentleman som han är var Charles givetvis beredd att ta seden dit han kom. Här skulle det dansas regndans!

Charles hade rytmen i blodet

Tillsammans med den 20-åriga Maguari-bon Nayara beslutade sig Charles för att ta några danssteg. Men det visade sig bli mer än några blyga små rörelser. I takt med musiken snurrade han runt, runt så snabbt att vem som helst kunde se att också en prins kan ha rytmen i blodet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dansen var egentligen till för att locka regnet men istället bidrog prins Charles dansanta moves till en hetare stämning. Kanske följer han Venedigs prins Emanuele Filibertos exempel nästa år? För efter att ha sett klippet förstår vi ju alla hur väl Charles skulle platsa i “Let’s Dance”!

 

Av Johanna Fredriksson

Foto: All Over Press

Annons