Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Christian, 17, kopplas ihop med europeiska prinsessan – sanningen om romansryktena

18 jul, 2023, 19:30 
Maria Chiara di Borbone väljer nu att uttala sig om relationen med prins Christian.
Annons

Den senaste tiden har rykten om en romans mellan prins Christian, 17, och italienska prinsessan Maria Chiara di Borbone, 18, fått allt större spridning på det ständigt levande nätet.

Silvias vändning i relationen med MadeleineBrand logo
Silvias vändning i relationen med Madeleine

Ryktena startade när både Christian och Maria befann sig på Formel 1 i Monaco. Då syntes de sida vid sida och vid ett sammanhang fastnade paret även på en bild ihop.

Nyligen gjorde den italienska prinsessan en stor intervju i tidningen tidningen Corriere della Sera, där hon bland annat fick frågor om sin relation med den danske prinsen.

Prins Christian
Prins Christian har omgärdats av flera romansrykten senaste tiden.

Prinsessan Maria om relationen

Tålmodigt förklarade Maria att hon och Christian är goda vänner, att de känt varandra i flera år, växt upp tillsammans och att det inte finns något som osar romantik om deras relation.

Annons

– Vi har känt varandra sedan vi var små. Min far, Carlo, är gudfar till hans yngsta syster, Josephine, säger Maria och berättar att vänskapen mellan henne och Christian är fantastisk.

– Med Christian finns det en god förståelse för varann, en vacker vänskap, och vi har väldigt roligt tillsammans. Han är väldigt sportig, älskar att springa och spela tennis, men han är också väldigt disciplinerad.

Tydliga tecknet att det inte finns någon romans

Marias ord i intervjun är garanterat en dementi på att det inte råder någon kärlek mellan henne och Christian, något som även tas upp i den danska podcasten ”Det vi taler om”.

– Det man kan vara säker på efter intervjun är att det inte händer något mellan dem. Om det ens fanns en antydan till känslor där skulle hon hålla käften, säger journalisten Nikolaj Vraa.

Maria Chiara di Borbone
Maria Chiara di Borbone har dementerat alla rykten.

Foto: TT

Annons