Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel gör en Mette-Marit: "Hög tid att ta problemen på allvar"

16 jan, 2017, 10:01 
Agneta Nisbeth
Prinsen skriver öppet brev.
Annons
Prins-Daniel-ibl

Prins Daniel tar efter sina kungliga kollegor och formulerar i ett öppet brev sina tankar och åsikter kring ett väldigt viktigt ämne. I dagens Metro hittar man ett meddelande från Daniel och Gen-Peps projektledare Carolina Klüft där de uppmärksammar vår tids stora folkhälsofråga.

– Vi rör på oss för lite och äter för mycket. Våra levnadsvanor riskerar bokstavligen att ta död på oss och det är hög tid att ta problemen på allvar, skriver de bland annat.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Gen-Peps konto på Instagram förklarar organisationen att det öppna brevet är startskottet för ett åtta veckor långt samarbetet med Metro som ska inspirera till mer rörelse och motion i vardagen.

Öppna brev har blivit på modet i den kungliga världen efter att prins Harry i november skickade ut en personlig formulerad kommuniké där han bad medierna att lämna flickvännen Meghan Markle ifred. Förra veckan var det norska kronprinsessan Mette-Marit som fattade pennan och skrev ett öppet brev där hon förklarade att sonen Marius inte längre ska betraktas som en offentlig person.

Prins Daniel under ett besök hos fotbollsklubben AS Roma.
Prins Daniel under ett besök hos fotbollsklubben AS Roma.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL, Instagram.com/gen.pep

Annons