Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel i pinsam nakenförvirring – stjärnan råkade visa för mycket

10 okt, 2023, 12:00 
Prins Daniel

Prins Daniel råkade se för mycket när han dök upp i AIK:s omklädningsrum.

Annons

Prins Daniel älskar sitt AIK. Han har regelbundet dykt upp på läktaren när hans favoritlag spelar – nu senast i helgen.

Då mötte AIK Blekingelaget Mjällby hemma på Friends arena, och Daniel var där tillsammans med två speciella gäster. Daniel hade nämligen tagit med sig både prinsessan Estelle och prins Oscar för att se matchen.

Här stjäl prins Oscar showen under Daniels stora intervju!Brand logo
Här stjäl prins Oscar showen under Daniels stora intervju!

Prins Daniel fick se stjärnan avklädd

De satt där i matchande svartgula halsdukar och skanderade ramsor tillsammans. Det fanns mycket att hurra för: AIK vann matchen med 1-0 efter mål från Anton Salétros.

Daniel tog med sig Estelle och Oscar för att fira segern i omklädningsrummet tillsammans med spelarna. Det här dokumenterades av AIK och lades ut på Twitter.

Annons

"Från slottet till orten, vi är klubben för alla. En klubb med storslagna anor, under kungligt beskydd", skriver klubben på bilden.

"Visste inte att det var prins Daniel"

Men det uppstod lite panik när kronprinsessfamiljen väl klev in i spelarnas utrymme. Flera av stjärnorna var inte beredda på att ett gäng kungligheter plötsligt skulle dyka upp.

– Prinsen var där. Alla visste inte att det var prinsen, om vi säger så. Vi har ju bland annat några spelare som inte är ifrån Sverige, så alla hade inte koll på det. Då fick man dra eon liten förklaring och sa till folk att kanske sätta på sig tröjan när han kom in. Men det är kul att han stöttar oss, säger målskytten Anton Salétros till Fotbollskanalen.

Solnasonen Taha Ayari hörde till dem som bröt mot den kungliga etiketten och råkade visa sig barbröstad för Daniel och resten. Men det fixade han snabbt till.

– Jag satt utan tröja när han kom in. Jag kände att jag behövde ta på mig den. Men det var stort. Kul att han kom. Jättekul att han supportrar oss, säger Taha.

Daniel som är en idrottskille i grunden kunde nog hantera några bara överkroppar, men regler är regler!

Annons