Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel jultalade i Ockelbo kyrka

25 dec, 2010, 14:34 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel gjorde i helgen ett oväntat framträdande i en kyrka i Ockelbo – och han pratade om sin fru…

Annons

Det var många som blev lite förvånade när prins Daniel dök upp i Ockelbo kyrka under julaftonen för att tala. Han tackade bland annat Ockelbo-borna för det stora stöd han fått under året och berättade en historia om hur de hållit journalisterna och fotograferna på avstånd – med en vattenslang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Uppskattat tal

Till GD.se säger Kajsa Cedervall Westerman, pastorsadjunkt i församlingen att talet inte var något planerat, men att det däremot var oerhört uppskattat. Prins Daniel talade också kärleksfullt om hustrun kronprinsessan Victoria som kan kallade både “frugan” och “fjällan” enligt Expressen som också intervjuat några som var med i kyrkan.

Bilderna här intill är dock från Globen häromdagen då prinsen tvingades fly Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården efter ett storbråk.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons