Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prins Daniel nobbar SVT – trots programledarens desperata vädjan

Prins Daniel

Foto: TT

Prins Daniel verkar inte särskilt sugen på att sätta sig i talkshow-soffan.

7 saker du inte visste om prins Daniel
0:47

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om prins Daniel

(0:47)

Slå på ljud

Det är inte vilka dagar som helst i Stockholm just nu, vi har nämligen kungligt besök! Det norska kronprinsparet Haakon och Mette-Marit hälsar på sina svenska (nästan) motsvarigheter, Victoria och Daniel, under tre fartfyllda dagar här.

Under gårdagen bjöd norska ambassadören in till fest för Mette-Marit och Haakon och på plats var bland annat SVT-programledaren Carina Bergfeldt. Hon däremot hade ett annat mål i sikte, nämligen att stöta på prins Daniel i minglet...

Bjudit honom till varje avsnitt

Carina Bergfeldt fyllde Fredrik Skavlans lucka i tablån efter hans succé-talkshow som tog en paus. Hösten 2021 slog hon sig ner i sin soffa och har sedan dess haft pratstunder med några av våra största profiler.

Men det finns en person som inte ställt upp trots ihärdiga försök, nämligen prins Daniel.

På sin Instagram berättar hon i ett inlägg att hon fick en inbjudan till den norska festen, och tänkte att det var ett bra tillfälle att äntligen få fråga prinsen om han vill ställa upp i programmet.

Hon har nämligen bjudit honom till i princip varje avsnitt – i båda två säsonger programmet har sänts, men utan framgång.

"Eftersom jag haft en önskan sedan första avsnittet första säsongen att få prins Daniel som gäst - och bjudit in honom till (typ) varje avsnitt i två säsonger - tänkte jag att det kunde vara ett ypperligt tillfälle att säga till honom att min talkshow-soffa är en väldigt trevlig plats att sitta i någon timme eller två." Skriver hon bland annat på sin Instagram.

Fortsätter söka hovet

Tyvärr gick projektet inte vägen. Carina skriver att det var runt 500 personer inbjudna och att det inte fanns någon chans för henne att bjuda in prins Daniel till sin talkshow.

Men helt har hon inte gett upp hoppet.

"Och så fortsätter jag att skicka artiga meddelanden till hovet i morgon. Nån gång borde det gå."

Inte helt dumt, för det har faktiskt hänt att våra kungligheter ställer upp i mer informella sammanhang, som att sätta sig i en talkshow-soffa. Ingen har väl glömt när prins Carl Philip charmade hela svenska folket i David Hellenius program Hellenius hörna!

Foto: TT

LÄS MER: Kändismannens avslöjande ord om mötet med Sofia – så är hon bakom kulisserna

LÄS MER: Här gör Mette-Marit Victoria rörd: ”Därför är du så viktig för mig – och min dotter”

LÄS MER: Sofias överraskning! Lyste vid Mette-Marits sida på slottet