Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel och Peter Forsberg deltog i Victoriagolfen

24 jul, 2019, 14:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
film på när prins daniel deltar i Victoriagolfen
I ett par moderna solglasögon och en tröja med Generation Peps logga tog prins Daniel sig an Victoriagolfen. Han är en van spelare och fick sällskap av flera celebra vänner. Och Svensk Damtidning! Se hur en kunglig dag på golfbanan kan se ut i vår exklusiva film!
Annons

Det var en glad och skojfrisk Daniel som anlände till Ekerums Golfklubb för årets omgång av Victoriagolfen. Att prinsen visar upp sin drive har blivit en tradition och det här året följde Svensk Damtidning med honom ut på golfbanan. Daniel har lågt handikapp och gled lugnt omkring mellan hålen tillsammans med vännen och det före detta ishockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg. Den här dagen betyder otroligt för Daniel och någon nervositet märktes inte alls – även om vi vet att han är en tävlingsmänniska av rang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det ska bli spännande det här!, sa Daniel entusiastiskt samtidigt som han förberedde sin golfbag.

“En tävlingsmänniska av rang”

Daniel kan bokstavligen talat ha flera bollar i luften samtidigt. Han lyckades både koncentrera sig på spelet samtidigt som han var noga med att småprata med några intresserade semesterfirare som hade tagit sig till Ekerum Resort för att bevittna den omtalade turneringen. Förutom “Foppa” gjorde synsams vd Håkan Lundstedt och Magnus Lagerlöf, vd för Ekerum Resort, prinsen sällskap. Bröderna Thomas och Andreas Ravelli var också med och spelade.

– Det gick ganska bra. Jag vet inte hur de andra har spelat, sa prins Daniel vid slutet av dagen.

Se filmen på när prins Daniel spelar golf:

Prins Daniel på VictoriagolfenBrand logo
Prins Daniel på Victoriagolfen

 

Läs också vårt stora vimmelreportage från Victoriagolfen i veckans Svensk Damtidning, nr. 31.

Foto: Patrik C Österberg/Mediabild

Annons