Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel på plats i Göteborg för World Transplant Games

20 jun, 2011, 10:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel fanns på plats i Göteborg i lördags när World Transplant Games invigdes. Prinsen delade också ut medaljer och ställde upp på intervjuer.

Prins Daniel säger själv att det kändes bra att finnas på plats för en så viktig sak som World Transplant Games, han har ju själv fått en njure av sin pappa. Daniel berättade att han nu mår väldigt bra.

Annons

– Det är fint att vara här. Extra starkt är det att se alla barn som genomgått organtransplantationer och som deltar i tävlingarna, sa prinsen till Göteborgsposten.

Det var också prins Daniel som sköt startskottet för Livsloppet, han delade även ut medaljer och pokaler till vinnare under dagen.
Läs mer om tävlingarna på hovets hemsida här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons