Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel träffade Ingvar Kamprad

27 aug, 2013, 11:52 
Annons
Ingvar

Premiärmötet mellan företagskungen och Sveriges prins. Ingvar Kamprad tog emot prins Daniel på familjegården i Liatorp.

Finns det något svenskare än en prins från Ockelbo och grundaren av IKEA? Här ser vi gårdagens möte mellan prins Daniel och IKEA:s grundare Ingvar Kamprad. Båda brinner för att se unga människor våga ta steget att starta eget. Kamprad har ju egen erfarenhet och äger ett att världens mest framgångsrika företag. Daniel drev en gymkedja innan han gifte sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniel-12

Kungahuset.se skriver att dagen inleddes med ett besök hemma hos Ingvar Kamprad för ett samtal om vikten av entreprenörskap. Ingvar Kamprad berättade även om IKEA:s historia och framväxten av företaget.

Besökte IKEA

Prins Daniel besökte sedan IKEA i Älmhult för att få en större inblick i hur företaget arbetar med kvalitet, hållbarhet, miljöfrågor, funktionalitet och design.

Läs mer på hovets hemsida här.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Kungahuset.se

Annons