Prins Daniel ute på julbord med vänner

Prins Daniel passade på att äta julbord med goda vänner idag på Hotel Skeppsholmen, ett av prinsens favoritställen i Stockholm.

Prins Daniel har haft ett hektiskt schema hela hösten och kalendern har varit fullspäckad med uppdrag och åtaganden. Dessutom var han och kronprinsessan Victoria på Nobelbanketten i förrgår och under gårdagen vid kungens middag för Nobelpristagarna. Nu väntar ett par lediga dagar för prinsen innan där prinsen kan andas ut i lugn och ro innan arbetet fortsätter igen på måndag, och vad passar då bättre än att äta julbord tillsammans med vänner?

Åt julbord på Hotel Skeppsholmen

Det var nämligen vad prinsen passade på att göra idag, på Hotel Skeppsholmen där maten är signerad vännen och hovtratören Stefano Catenacci. Prinsen åt av det traditionellt svenska och exklusiva julbordet som hade dukats upp dagen till ära, och hade sällskap av flera goda vänner.

Det är inte heller första gången Daniel har synts där. Han och kronprinsessan har varit där flera gånger och det var även här han var på hemligt möte dagen innan den stora bröllopsfesten började, i juni 2010. Prins Daniels släkt bodde även här under bröllopet.

Foto: TT