Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prins Daniel var aktiv i Hagaparken

09 sep, 2013, 08:34 
Agneta Nisbeth
Annons
daniel-hovet

Innan minnesgudstjänsten i söndags kom prins Daniel till Hagaparken i Stockholm för att vara med vid den första upplagan av Prins Daniels lopp och Idrottens dag.

Prins Daniel provade på att spela pingis mot Oliver Caling vid första upplagan av Idrottens dag i Hagaparken. För i söndags var det första upplagan av Prins Daniels lopp och Idrottens dag i Hagaparken i Stockholm, bägge initiativ av prins Daniel i sammarbete med Riksidrottsförbundet. Syftet med är att locka fler unga till idrotten samt belysa vikten av barn- och ungdomars hälsa.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniel-1-hovet

Prins Daniels lopp, som riktade sig till barn mellan 6-12 år, ägde rum för första gången i Hagaparken under denna härligt soliga söndag. För vuxna anordnades Hagaloppet där man kunde välja mellan att springa fem eller tio kilometer.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Kungahuset.se

httpv://www.youtube.com/watch?v=2amth5DsdoU

 

Annons