Prins Daniels hedersuppdrag hemma i Ockelbo

04 jan, 2018, 09:00 
https://image.svenskdam.se/Annie-Li-Eriksson--200x211.jpg.jpg?imageId=5470975&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annie-Li Eriksson
Ska inviga Ugglebo Arena.
Annons

Den 25 januari får vi se prins Daniel på spännande uppdrag igen! Denna gång ska han besöka sin hemstad för att tillsammans med ett par hockeylegender inviga Ockelbos nya kombihall. De ska spela en invigningsmatch och i prinsens lag ingår bland annat Peter Forsberg, Emelie Berggren, Mats Sundin och Maria Rooth.

– Prins Daniel fortsätter leverera. Gång på gång visar han vilket enormt engagemang han känner för sin hembygd, säger kommunalrådet Magnus Jonsson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsen visade upp sin talang i ishockey under Idrottens dag i Farsta.

Daniel spelade ishockey under sin uppväxt och det var han själv som framförde idén att spela en invigningsmatch med ett gäng världsstjärnor för att stötta hemstaden.

– Vi träffades när prins Daniel var hemma på julledighet och åkte skridskor med prinsessan Estelle förra året. Det var då han sade att han kanske hade några bekanta som skulle kunna tänka sig att spela invigningsmatch för att ge oss lite uppmärksamhet, berättar Christian Stark, ordförande för Ockelbo HC.

Foto: IBL

 

 

Annons