Prins Daniels klipp – chockar alla

prins daniel gen pep

TT
Prins Daniel är en hejare på affärer – den här gången fick han till en riktigt bra deal.

I veckan överraskade prins Daniel genom att släppa en musikvideo via sin organisation Generation Pep, som finns till för att främja rörelse och idrott bland barn och unga.

Musikvideon är till en version av låten D.A.N.C.E. av franska duon Justice, som har remixat den specifikt för det här projektet. En av Justices medlemmar, Gaspard Augé, dyker till och med upp i videon, utklädd till vaktmästare på en skola, enligt tidningen Resumé.

Men det är inte de enda välkända personerna som har jobbat med videon. Allt från Generation Peps verksamhetschef Carolina Klüft till musikvideoregissören Filip Nilsson, som gjort musikvideos till artister som Håkan Hellström och Major Lazer, för att nämna ett par, har engagerats för att skapa en så bra och genomslagskraftig video som möjligt.

Prins Daniels miljonklipp – ställde upp utan ersättning

Men inte nog med att man fått med några av de absolut vassaste på sitt yrke i projektet, enligt Resumé har flera av de som varit inblandade gjort arbetet utan ekonomisk ersättning! Där kan man snacka om dedikation till ett fantastiskt initiativ, att få barn och unga att känna glädje i dans och rörelse!

– Vi vet att barn och ungdomar i Sverige rör sig för lite, och den negativa trenden har tyvärr fortsatt under pandemin. Men varje steg räknas, det viktiga är inte antalet steg eller just tiotusen steg, det viktiga är att vi rör oss varje dag. Vi hoppas att den här kampanjen kan inspirera fler till att dansa och känna rörelseglädje, säger Carolina Klüft, verksamhetschef på Generation Pep i en kommentar till Resumé.