Prins Daniels möte med adelsmannen

prinsessan madeleine prins daniel

Prins Daniel och prinsessan Madeleine har alltid haft en väldigt bra relation. Men nu går deras åsikter isär.

Mediemannen Alex Schulman har vid flera tillfällen kritiserat kungahuset i sin podcast “Alex och Sigge”. Han har även gett prinsessan Madeleines make, Chris O’Neill, en känga i en artikel i Aftonbladet. Detta samtidigt som han och hustrun Amanda har sin äldsta dotter i samma skola som prinsessan Estelle.

Detta gör förstås att Alex Schulman har ett komplicerat förhållande till vår svenska kungafamilj. I podcasten har Alex berättat att han ibland träffar kronprinsessparet på skolgården och att han, efter de samtalen, har kommit att tycka om dem.

Prins Daniels möte visar hans ståndpunkt i konflikten

Häromdagen unnade sig prins Daniel en lunch på lyxkrogen Taverna Brillo. Och då mötte han personen i fråga. Alex Schulman. Duon samtalade glatt mellan borden och relationen verkade inte alls påverkad av den kunga-kritik som Alex har framfört i sin pod. Tvärtom tycktes Daniel glad efter mötet.

Prinsessan Madeleine har däremot gjort en tydlig markering mot mediemannen. I somras träffade hon paret Schulman på Franska rivieran och eftersom Amanda och Alex satt och åt middag med Lina Tham von Heidenstam och Petter von Heidenstam (som även är Madeleines vänner) så gick prinsessan fram till deras bord.

Men Alex Schulman fick inte ens en blick av Madeleine, har han berättat i podcastavsnittet Min sanning.

Prinsessan visade helt enkelt att hon tar makens parti – trots att det har gått flera år sedan de hårda orden i Aftonbladet.

“Han verkar så osympatisk, den där sprätten. Hon är ju prinsessa, varför kan hon inte bli ihop med en riktig prins. Det vore festligt.”, skrev Alex Schulman då.

Men relationen med prins Daniel verkar alltså vara fortsatt god.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: