Prins Daniels speciella kärlekssmycke

Prins Daniels speciella kärlekssmycke
Annons

Daniel-Oscar-Ste

I går, under ett besök i Enköping, passade prins Daniel på att visa upp sitt nya kärlekssmycke. Vad det var? Knappar med sonen Oscars namn ingraverat. Gulligt, eller hur? Daniel är inte den enda i kungafamiljen som valt att hylla sina små med speciella smycken. Prinsessan Madeleine har ett armband med Leonores namn och ett med ett N, som står för Nicolas. Hon har dessutom en bricka runt sin handled med Chris namn. Också Victoria har ett särskilt kärleksarmband.

Annons

DanielStella1

Och det är inte bara de svenska kungligheterna som bär hyllningar till sina barn. Mette-Marit har en ring med tre stenar: en för Marius, en för Ingrid Alexandra och en för Sverre Magnus.

DanielStella2

Av: Johanna Lejon
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prins Daniels speciella kärlekssmycke”

 1. Oscar skriver: 13 september, 2016

  Knapp? Manchett!


 2. ananas skriver: 13 september, 2016

  Oj oj ett tomt knapphål, var är den fjärde knappen 🙂


 3. Ronald skriver: 13 september, 2016

  Vilken tur att de används i officiella sammanhang så de slipper betala sina kärlekssmycken själva…


 4. Humaniora skriver: 13 september, 2016

  Denne Oscar är så vansinnigt näpen och söt på detta foto. Jag kan med lätthet förstå, vilken glädje det är för Victoria och Daniel, att ännu en gång få uppleva lyckan av att få ett litet barn.


 5. Birthe Vejrum skriver: 14 september, 2016

  Det er fint, at Daniel bærer sin søn som et lille barn skal bæres. Det ser vi ikke så meget, det bliver mest “tronstolsagtigt”, når barnet sidder med ryggen mod forældreren.


 6. Birthe Vejrum skriver: 14 september, 2016

  Jeg ved ikke om man kan kalde det “at hylde” sine børn, hvis man har smykker med deres navn på? Marie har sine børns forbogstaver i kæde om halsen. Mary har et armbånd med 5 sorte ovaler, de 4 prydes af børnenes profiler, den 5. har Kronprinsparrets fællesmonogram.


Annons

Laddar