Prins Daniels succé! Glädjebeskedet under Victoriagolfen

prins daniel victoriadagen 2020

Det har varit många förändringar under den kungliga våren 2020. Men under måndagsmorgonen inträffade någonting som vi känner igen. Prins Daniel var på plats vid Ekerum Resort för att tävla i Victoriagolfen – och han spelade bättre än någonsin!

Prins Daniel överraskade alla när han dök upp på Ekerums golfbana tidigare i dag. Det har länge diskuterats om den traditionsenliga Vicotoriagolfen skulle bli av eller inte men klockan 9 på måndagsmorgonen stod det klart – prinsen skulle gå de 18 hålen tillsammans med Victoriastipendiaten och stavhopparen Armand Duplantis.

 

Och Svensk Damtidning kan berätta att det blev en lyckad runda för Daniel! Prinsen och Armand Duplantis kammade nämligen hem den hedervärda andraplatsen, tillsammans med Magnus Lagerlöf och  Stephan Rimér, som arrangerar Victoriakonserten 2020.

Duon blev snuvade på segern trots att både Daniel och Duplantis spelade otroligt bra denna molniga julimorgon.

– Prins Daniel spelade bättre än någonsin!, säger vårt ögonvittne från golfbanan.

prins daniel

Prins Daniel spelade bättre än någonsin!

Tidigare år har prinsen även tävlat ihop med nära vännen Peter “Foppa” Forsberg, men han var inte på Öland i år och kunde därför inte följa med sin vän Daniel ut på golfbanan.

Nu är nästan hela kungafamiljen samlad på Solliden. Imorgon, tisdag den 14 juli, firar kronprinsessan Victoria sin 43-årsdag. Festligheterna blir en smula annorlunda i år eftersom coronaviruset sätter stopp för allmänhetens gratulationer utanför Solliden. Men vi alla ser förstås fram emot den traditionsenliga Victoriakonserten, som sänds i SVT1 kl. 21.00

Foto: TT