Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels USA-resa fortsätter

26 okt, 2011, 10:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniels resa i USA rullar vidare. Och igår fick han sällskap av en annan svensk, socialminister Göran Hägglund. Temat för dagen? Hälsa!

Annons

Igår var det dags för prins Daniel att kicka igång sin andra dag på andra sidan Atlanten. Han befinner sig fortfarande i Washington och uppgiften för gårdagen var att närvara vid ett seminarium rörande hälsa och hur man kan agera för att hålla ner kostnaderna inom sjukvården.

Socialministern

Prins Daniel har ofta talat om hur engagerad han är i hälsa och liknande så uppgiften passade honom onekligen som handen i handsken. Och prins Daniel var inte den enda svensken som fanns på plats, också socialminister Göran Hägglund och Jonas Hafström, ambassadör, var där.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons