Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels värvning - anställer Carolina Klüft

06 sep, 2016, 10:53 
Agneta Nisbeth
Prins Daniel toppar laget. OS-medaljören Carolina Klüft har anställts som projektledare i kronprinsessparets projekt Gen-Pep.
Annons
Prins-Daniel-Ste

Under sommarens Almedalsvecka lanserade prins Daniel sitt och kronprinsessans nya initiativ Gen-Pep, en icke vinstdrivande organisation som ska verka för en bättre hälsa bland barn och ungdomar.

Nu är det klart att teamet får förstärkning av en olympisk medaljör. Sedan den 1 september är nämligen Carolina Klüft anställd som Gen-Peps projektledare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Men Carolina Klüft har redan gästspelat hos Gen-Pep. Redan i augusti gjorde hon en intervju med prins Daniel om hälsa och motion som sedan publicerades på Gen-Peps hemsida. Till Expressen säger Carolina Klüft att hon precis som kronprinsessparet vill att projektet ska får stor spridning.

– Det var prins Daniel som ringde upp och ville ha mig med och jag är väldigt glad för att jag fick frågan. Barn och ungdomars hälsa är en fråga jag brinner för. Jag är jätteglad för jobbet, säger Carolina Klüft till Expressen.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures/Instagram.com/gen.pep

Annons