Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Edward och Sophie kommer till Madeleines bröllop

19 apr, 2013, 09:56 
Annons
prins Edward och Sophie, grevinnan of Wessex, i rosa klänning

Nu är det bekräftat att prins Edward och Sophie, grevinnan of Wessex, kommer till prinsessan Madeleines bröllop i juni. 

När det är dags för kungligt bröllop ställer Sophie och Edward upp. Paret närvarade vid kronprinsessan Victorias vigsel i Storkyrkan 2010 och var också gäster på prins Guillaume av Luxemburgs bröllop.

Annons

Träffsäkert

Sophie har blivit mycket uppmärksammad för sin nya, träffsäkra stil.

Draghjälp

Hon sägs utmana Kate på modehimlen. När hon i påskas gick till gudstjänsten i St Georges kyrka på Windsors ägor tillsammans med drottning Elizabeth, hertig Philip av Edinburgh, prinsessan och Eugenie hade Sophie en spännande blå dräkt med en dragkedja bak på kjolen.

Hon var en av de mest betittade bröllopsgästerna på Stephanie de Lannoy och Guillaume av Luxemburgs vigsel.

Svart hatt

Många riktade blickarna till snygga Sophie, som bar en tjusig skapelse av brittiska designern Emilia Wickstead och en unik svart hatt av Jane Taylor.

Annons

Går ofta på bröllop

Prins Edward och Sophie närvarade också på Zara Phillips och Mike Tindalls stora dag i Edinburgh, såväl som på det storslagna bröllopet i London när prins William och Kate gifte sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins Edward och Sophie, grevinnan of Wessex

Själva har nu prinsparet varit gifta sedan 1999 och har två barn tillsammans. Dessutom är Edward drottningens enda barn som inte har skilt sig!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs mer:

 

Annons