Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prins Edward och Sophie tog med barnen till zoo

25 jul, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
prins Edward Sophe o barnen
Vilken härlig dag i djurparken det blev för drottning Elizabeths yngsta barnbarn, Lady Louise och James Viscount Severn.
Annons

Prins Edward och makan Sophie kan onekligen konsten att kombinera nytta med nöje. När Bristol Zoo ordnade en dag för välgörenhetsstiftelsen Wilde Place Project så tog paret med sig bägge barnen, Lady Louise och James Viscount Severn till djurparken.

Prins Edward är mycket intresserad av djur

Wilde Place Project syftar till att hjälpa djuren leva vidare i sitt naturliga habitat och dessutom sprida lärdom om de olika arterna som ännu finns kvar i världen. Den djurintresserade prins Edward är sedan gammalt en av de ansvariga för Bristol Zoological Society som håller till just inom området på Bristol Zoo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
lady Louise
Lady Louise.

Under besöket i djurparken hann de inte bara med att mata djuren, de invigde även en ny liten park i parken med där bara björnar ska vistas framöver, Bear Wood.

Annons

Barnen har vuxit en bra bit sedan sist

Det var också roligt att få se mer av prins Edwards och Sophies bägge barn som verkligen vuxit en hel del sedan sist vi såg dem. Speciellt Lady Louise som nu är nästan lika lång som sin mamma.

Även deras son James Viscount Severn har blivit till en stilig ung grabb som säkert kommer att charma många kvinnor när han blir vuxen.

Sophie och barnen
Sophie och barnen.

Prinsparets son fick också äran att hjälpa till att plantera ett träd i den nya björnparken. Men efter ett tag tog mamma Sophie över spaden, något ni kan se själva i en film längre ner här i reportaget.

Annons

Både prins Edward och Sophie har sedan många år tillbaka valt att skydda sina barn från det offentliga livet.

Edward Sophie barnen

Prinsen uttalade sig om barnen för en tid sedan.

– Vi vill att de ska få en så normal uppväxt som möjligt, det har alltid känts viktigt för oss. En dag ska de ju ut i samhället och arbeta som alla andra i det här landet och vi vill därför ge dem den bästa start de kan få, sa han då.

 

Se filmen här:

Foto TT

Annons