Prins Edward och Sophie visade upp sin lilla familj

Prins Edward och Sophie visade upp sin lilla familj
Vi är minsann inte bortskämda med bilder på prins Edwards små telningar. Men på Windsor Horse Show slöt den lilla familjen upp mangrant!
Annons

 

Prins Edward och hans Sophie är ytterst måna om att skydda sina barn Louise, 5 och James, 1 ½ från offentlighetens ljus. Lillkillen har faktiskt inte fångats på bild sedan han döptes i april förra året. Men när hästtävlingarna i Windsor gick av stapeln häromdagen dök den kungliga fyrklövern upp och förgyllde tillställningen.

Brukar dricka te hos drottningen

– Det var underbart att se dem. De visar sig nästan aldrig vid sådana här tillfällen. De brukar dricka te hos drottningen på helgerna eller så kommer hon ut till dem på Bagshot Park. Och så umgås de förstås med sina vänner, säger en källa inom hovet till Daily Mail.

Annons
Annons

Edward och Sophie har varit extra måna om att skydda lilla Louise från fotografernas blixtar. Flickan kom till världen alldeles för tidigt och som en svit av detta lider hon av en ögonsjukdom.

Louise

Annons

– Till en början trodde man att Louise skulle få väldiga problem med synen. Och visst har hon vissa svårigheter, men det har inte hindrat henne från att vara en mycket lycklig liten flicka, säger en vän.

Och nog syntes det att lilla lady Louise trivdes som fisken i vattnet på Windsor Horse Show. Men det var inte hästtävlingarna som fångade hennes stora intresse – det var såklart karusellerna!

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins Edward och Sophie visade upp sin lilla familj”

 1. Gun skriver: 20 maj, 2009

  Prinsparet bor i prinsessan Margaretas lantbarndomshem och det har varit rabalder om det, britterna tycker det är för stort för den lilla familjen.


 2. Neta skriver: 21 maj, 2009

  Sophie ser fräsch ut. Skönt att för en gång skull se henne utan dessa anskrämliga hattar hon brukar visa sig i.


 3. carola skriver: 22 maj, 2009

  Gå till ögonläkaren med flickan hon skelar ju stackaren behöver glasögon kanske.


 4. Gun skriver: 23 maj, 2009

  Carola, hon föddes för tidigt och har genom det en ögonsjukdom. Den kanske rättar till sig eller de kommer att operera. Annars är det ju fler som skelar i den kunglaiga familjen titta på hennes far.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar