Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Edward och Sophie visade upp sin lilla familj

20 maj, 2009, 12:02 
Av
Vi är minsann inte bortskämda med bilder på prins Edwards små telningar. Men på Windsor Horse Show slöt den lilla familjen upp mangrant!
Annons

 

Prins Edward och hans Sophie är ytterst måna om att skydda sina barn Louise, 5 och James, 1 ½ från offentlighetens ljus. Lillkillen har faktiskt inte fångats på bild sedan han döptes i april förra året. Men när hästtävlingarna i Windsor gick av stapeln häromdagen dök den kungliga fyrklövern upp och förgyllde tillställningen.

Brukar dricka te hos drottningen

– Det var underbart att se dem. De visar sig nästan aldrig vid sådana här tillfällen. De brukar dricka te hos drottningen på helgerna eller så kommer hon ut till dem på Bagshot Park. Och så umgås de förstås med sina vänner, säger en källa inom hovet till Daily Mail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Edward och Sophie har varit extra måna om att skydda lilla Louise från fotografernas blixtar. Flickan kom till världen alldeles för tidigt och som en svit av detta lider hon av en ögonsjukdom.

Louise

– Till en början trodde man att Louise skulle få väldiga problem med synen. Och visst har hon vissa svårigheter, men det har inte hindrat henne från att vara en mycket lycklig liten flicka, säger en vän.

Annons

Och nog syntes det att lilla lady Louise trivdes som fisken i vattnet på Windsor Horse Show. Men det var inte hästtävlingarna som fångade hennes stora intresse – det var såklart karusellerna!

Foto: TT

Annons