Prins Edward och Sophie visade upp sin lilla familj

Vi är minsann inte bortskämda med bilder på prins Edwards små telningar. Men på Windsor Horse Show slöt den lilla familjen upp mangrant!

 

Prins Edward och hans Sophie är ytterst måna om att skydda sina barn Louise, 5 och James, 1 ½ från offentlighetens ljus. Lillkillen har faktiskt inte fångats på bild sedan han döptes i april förra året. Men när hästtävlingarna i Windsor gick av stapeln häromdagen dök den kungliga fyrklövern upp och förgyllde tillställningen.

Brukar dricka te hos drottningen

– Det var underbart att se dem. De visar sig nästan aldrig vid sådana här tillfällen. De brukar dricka te hos drottningen på helgerna eller så kommer hon ut till dem på Bagshot Park. Och så umgås de förstås med sina vänner, säger en källa inom hovet till Daily Mail.

Edward och Sophie har varit extra måna om att skydda lilla Louise från fotografernas blixtar. Flickan kom till världen alldeles för tidigt och som en svit av detta lider hon av en ögonsjukdom.

Louise

– Till en början trodde man att Louise skulle få väldiga problem med synen. Och visst har hon vissa svårigheter, men det har inte hindrat henne från att vara en mycket lycklig liten flicka, säger en vän.

Och nog syntes det att lilla lady Louise trivdes som fisken i vattnet på Windsor Horse Show. Men det var inte hästtävlingarna som fångade hennes stora intresse – det var såklart karusellerna!

Foto: TT