Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Emanuele Filiberto har en egen tv-serie på gång i USA

29 jul, 2011, 10:54 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Emanuele Filiberto säger nu att han har en egen tv-serie på gång av dokusåpakaraktär – men inte i Italien. Ni kan också titta in hans privata hem – vi har en liten film där prinsen visar oss runt i huset.

Den sjungande och dansande prinsen från det italienska ex-kungahuset Savojen, Emanuele Filiberto, säger i en intervju för NBC att han har en ny tv-serie på gång i USA. Exakt vad det är för serie är inte klart, bara att den är av dokusåpakaraktär och att den ska handla om antingen bröllop eller musik. Emanuele Filiberto är redan en känd tv-profil i Italien, för några år sedan vann han finalen av den italienska motsvarigheten till Let’s Dance.

Annons

Något han också kommenterar i intervjun för NBC:

– Jag vann inte för att jag var bästa dansaren utan för att folk såg mig som en person med en pampig bakgrund men som egentligen var en helt vanlig kille.

På bilderna här intill ser vi honom med sin hustru Clotilde – tagna på bröllopet i Monaco för några veckor sedan.

Är ni nyfikna på att se hur paret bor, titta på filmen här nedan….

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här kan ni se hur det ser ut i prins Emanuele och hans hustru hem i Geneve:

httpv://www.youtube.com/watch?v=7ODpJzs0W9g

Annons