Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Emanuele Filiberto har opererats för en tumör

31 jan, 2012, 10:52 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Emanuele Filiberto har nyligen opererats akut för en tumör i näsan. Han säger själv att operationen gått bra och att han nu vilar upp sig med familjen.

Annons

Prins Emanuele Filiberto från exkungahuset Savojen har drabbats av en tumör i näsan. Han berättar själv för italienska medier att det hela började med att han tappade rösten:

– Efter en vecka med mina röstproblem bad min hustru Clotilde mig att söka läkare, jag går ju aldrig dit annars. Då upptäcktes att jag fått en tumör i näsan.

Väldigt orolig

Emanuele Filiberto berättar också att läkarna under operationen – som ägde rum under största hemlighetsmakeri i Geneve – tog bort en stor del av benet inne i näsan och att tumören tack och lov var benign.

– Jag var väldigt orolig ett tag då jag trodde jag aldrig mer skulle få träffa mina barn igen, men det jag lärt mig nu är vikten av att söka läkare i tid!

Egen dokusåpa

På sin egen sajt skriver prinsen också om sin nya dokusåpa i tv, Il Principiante, där han ska testa på olika – helt vanliga jobb, som ni ser på bilden bland annat pizzabagare. Prinsen är också generös att dela med sig av bilder från det privata fotoalbumet på twitter – som bilden här nedan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, twitter och faksimil emenuelefiliberto.eu

Läs även:

Annons