Prins Emanuele Filiberto roar sig i Italien

Prins Emanuele Filiberto roar sig i Italien
Annons
Emanuele Filiberto, en riktig strandprins
Emanuele Filiberto, en riktig strandprins med tatuerad arm

Den italienske prinsen Emanuele Filiberto verkar ha en kul sommar i Italien, med både nattliv och strandlekar. Allt medan hustrun Clotilde tar det lugnt med barnen i Frankrike.

För någon månad sedan var den italienske prinsen Emanuele Filiberto, 27, i Sverige. Mannen med den pampiga titeln Hans kungliga höghet prinsen av Savojen, prins av Venedig och Piemonte. Fast eftersom Italien inte längre är en monarki så har han nu istället satsat på att få komma in i det italienska parlamentet och i förlängningen också i EU:s korridorer.

Annons
Prins Emanuele Filiberto och Sara Tommasi
Prins Emanuele Filiberto och Sara Tommasi

När han inte deltar i någon tevesåpa förstås. Han vann nyligen en jordskredsseger av den italienska upplagan av Let´s Dance.

Men just nu är han tydligen mest på semester, vid havet utanför Ravenna. Under dagen spelade han en Vip-turnering av Beach-tennis på stranden med några andra lokala kändisar. På kvällen sågs han däremot äta en intim middag med den italienska modellen Sara Tommasi på restaurangen Setaccio. På fotot här intill ser det ut som han visar upp något på sin telefon, kanske bilder på sin hustru och barnen?

Emanuele gifte sig 2003 med den franska skådespelerskan Clotilde Courau. Paret har nu två barn, döttrarna Vittoria, 6, samt Louisa, 3.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prins Emanuele Filiberto roar sig i Italien”

 1. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 4 augusti, 2009

  Han är säkert en riktig “playboyprins” och kanske han har det ihop med denna Sara…vem vet… Stackars frun!


 2. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  Neta var inte Du kompis med familjen….beratta mera!!


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Martin. Det är väl inte så mkt jag kan berätta egentligen, mer än att Gabi och jag tillhörde samma “bande” i skolan. Hon och jag var dom som råkade mest illa ut för Madames vrede och lectures, eftersom vi enligt henne: “Mais vous deux, vous fait toujours des histoires!” Det värsta vi gjorde, minns jag, var när vi själva gick ner till byn (man fick inte gå ut ensam) och köpte cigaretter. Detta upptäcktes givetvis snabbt som bara den, och sen kom det brev hem till våra föräldrar.
  Men jag förstår att du ville veta om jag har kontakt med familjen. Svar: Nej, jag var dålig på att skriva brev och hålla kontakten, som det lätt blir senare när man får annat för sig. Ångrar detta idag, precis som jag ångrar att jag inte har hållit kontakten med mina gamla barndoms/ungdomsvänner i Sverige. Sent skall syndarn vakna…..
  Det finns nog mer att skriva, men jag avstår.


 4. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Anne,

  njaa, jag vet nog inte hur synd det är om frun. Filiberto är nog så snygg, att kanske Clotilde uppskattar mer tid av kvalitet än tid av kvantitet, med någon.


 5. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  Ok je comprends tres bien…..”toujours des histoires”…hehehe…merci comme mem…!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar