Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Emanuele Filiberto roar sig i Italien

04 aug, 2009, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Emanuele Filiberto, en riktig strandprins
Emanuele Filiberto, en riktig strandprins med tatuerad arm

Den italienske prinsen Emanuele Filiberto verkar ha en kul sommar i Italien, med både nattliv och strandlekar. Allt medan hustrun Clotilde tar det lugnt med barnen i Frankrike.

För någon månad sedan var den italienske prinsen Emanuele Filiberto, 27, i Sverige. Mannen med den pampiga titeln Hans kungliga höghet prinsen av Savojen, prins av Venedig och Piemonte. Fast eftersom Italien inte längre är en monarki så har han nu istället satsat på att få komma in i det italienska parlamentet och i förlängningen också i EU:s korridorer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Emanuele Filiberto och Sara Tommasi
Prins Emanuele Filiberto och Sara Tommasi

När han inte deltar i någon tevesåpa förstås. Han vann nyligen en jordskredsseger av den italienska upplagan av Let´s Dance.

Annons

Men just nu är han tydligen mest på semester, vid havet utanför Ravenna. Under dagen spelade han en Vip-turnering av Beach-tennis på stranden med några andra lokala kändisar. På kvällen sågs han däremot äta en intim middag med den italienska modellen Sara Tommasi på restaurangen Setaccio. På fotot här intill ser det ut som han visar upp något på sin telefon, kanske bilder på sin hustru och barnen?

Emanuele gifte sig 2003 med den franska skådespelerskan Clotilde Courau. Paret har nu två barn, döttrarna Vittoria, 6, samt Louisa, 3.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons