Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Ernst August åter ute med älskarinnan

17 nov, 2014, 08:05 
Agneta Nisbeth
Annons
ernst-august-simona-ste

Skandalprinsen Ernst-August av Hannover  och unga flickvännen Simona firade hovjuvelerarfirman A.E. Kocherts 200-årsjubileum i Österrike.

Prins Ernst-August av Hannover, 60, såg faktiskt oväntat fräsch ut nu när han och unga flickvännen Simona, 24, firade hovjuvelerarfirman A.E. Kocherts 200-årsjubileum i Wien. Med cocktail-mingel, skumpa och tilltugg.

ernst-august-ste

För några år sedan designade Ernst-August ett kärlekssmycke till ”frugan”, Caroline av Monaco, med företagets hjälp. Ägartrion Wolfgang, Christoph & Florian Kochert var förstås också där och visade runt bland glittret. Det rapporteras också förvånat att Ernst-August ”tog det lugnt med drickat”.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ernst-august-ste

På papperet är Ernst-August är fortfarande gift med Caroline, men det är rumänska Simona som delar hans liv och vardag. Och som förmodligen också fått honom att tona ner spritintaget till en hanterbar nivå. Och borde hyllas, även om hon har bakgrunden och alla världens fördomar emot sig. Före detta anställd på statlig bordell smäller kanske inte så högt..?

ernst-august-ste

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

Annons