Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Ernst August har gift sig

06 jul, 2017, 15:00 
Agneta Nisbeth
Bröllop i dag och på lördag.
Annons

I helgen stundar bröllop för prins Ernst August av Hannovers äldste son prins Ernst August jr, han och den ryska designern Ekaterina Malysheva ska då gifta sig i en kyrka i Hannover, fylld av mer eller mindre kända gäster.

Men redan i dag har de faktiskt blivit hustru och make under en borgerlig ceremoni i Tyskland. Flera tyska tidningar kan också visa upp en bild från vigseln, som var långt från den påkostade tillställning som komma ska på lördag den 8 juli.

Det många undrar är om pappa prins Ernst August kommer att dyka upp, det sägs ju att han är så sjuk att det är svårt för honom att lämna slottet. En annan som kanske också kan dyka upp är prinsessan Caroline, hon är ju faktiskt fortfarande gift med brudgummens pappa, trots att de inte levt tillsammans på många år.

Dessutom har de dottern prinsessan Alexandra tillsammans, alltså en halvsyster till prins Ernst August jr.

 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons