Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Ernst August på semester i Spanien

18 jul, 2013, 10:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Precis som han brukar kom prins Ernst August åter till Spanien och semesterön Ibiza. Men denna gång såg vi inte skymten av någon flickvän…

Vi som precis undrat hur han mår, prinsessan Carolines make prins Ernst August av Hannover. Nu vet vi i alla fall att han är på semester i Spanien, precis som han brukar njuter prinsen av solen på ön Ibiza, tillsammans med en manlig vän. Ingen flickvän fick följa med detta år, eller?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men han verkar inte ta det allt för lugnt. Bara för några dagar sedan hörde vi att prins Ernst August åter bråkat med en fotograf som försökte ta foton på honom under semestern. Här var väl paparazzifotograferna på allt för långt avstånd…

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Annons