Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Ernst August singel igen

21 okt, 2015, 14:08 
Annons

 

ernst-august-NY

Senaste ryktena från Tyskland: Ernst August i Hannover och hans unga älskarinna Simona har gått skilda vägar.

Kärleken verkar ha tagit slut, skriver Bunte. Prinsen av Hannover lever nu ensam på sitt slott igen. Partyprissen Ernst August är fortfarande gift med prinsessan Caroline och spekulationerna går nu varma – blir det en återförening nu?

ernst-august

Ernst August har gjort sig känt i pressen för sitt burdusa sätt och sina dryckesvanor. Ernst August var otrogen mot sin första hustru, Chantal Hochuli, med prinsessan Caroline. Caroline i sin tur var bästa väninna med Chantal – med betoning på var. När otroheten uppdagades bröts vänskapen. Det sägs dock att Caroline aldrig slutat älska Ernst.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
06163150_430x310

Men den notoriskt otrogne prinsen kunde inte vara monogam. När prins Ernst August började synas offentligt med Simona började spekulationerna om vad en skilsmässa skulle kosta Ernst. Femmiljarder pund blev svaret. Men det blev ingen skilsmässa. Dels är expert katoliker, dels ville de inte trassla till det ekonomiskt. Tillsammans har de dottern Alexandra, som bor hos mamman, Caroline.

Caroline-23

Caroline och Ernst August gifte sig 1999 och separerade efter tio år. Paret har aldrig skilt sig i juridisk mening. Kanske finns det en chans att paret blir ihop igen? Nu är båda äldre och kanske vill leva ett lugnare liv. Och vem vill vara ensam på ålderns höst. Prinsessan Caroline har varit singel tillräckligt länge, skriver Bunte.

Annons
alexandra-ste

Även om relationen mellan Caroline och Ernst August har havererat verkar det som om halvsyskonen bibehållit sin relation. Prinsessan Caroline och Ernst August brukar inte ses, däremot har caroline en mycket god relation till hans båda söner. Prins Ernst August jr satt bredvid prinsessan Caroline i vintras för att titta på sin halvsyster, ”isprinsessan” Alexandra som tävlade i Europaungdoms-OS.

ernst-august-jr-ao-2

Prins Ernst August Jr, 32, är son till Chantal Hochuli och prinsen Ernst August av Hannover och han är alltså halvbror med Alexandra.

 

 

 

Annons