Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Ernst Augusts son har tagit över slottet i Tyskland

04 jul, 2013, 08:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Ernst August av Hannovers son, prins Ernst August är nu ett hett  brittiska prinsessorna Eugenie och Beatrice under ett besök i Tyskland.

Vad vi vet är prinsessan Caroline fortfarande gift med skandalprinsen Ernst August av Hannover. Men frågan är om de umgås överhuvudtaget, eller om han ens träffar sin dotter prinsessan Alexandra? Och dessutom kan man nog vara lite orolig över Ernst Augusts hälsa. Han har ju haft vissa problem med alkoholen, om man säger så.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men hans son som också heter prins Ernst August  – mannen i gul slips, ses här i alla fall tillsammans med prinsessorna Eugenie och Beatrice under deras besök på TheTeenage Cancer Treatment Unit på University of Medicine i Hanover, något som vi tidigare berättat om på sajten.

Ernst August är född 1983, bor numera i London och arbetar inom bankväsendet, i alla fall enligt Wikipedia. Han har också tagit över sin fars slott för ett antal år sedan och bor själv i slottet (Fürstenhaus) Herrenhausen i Hanover när han är i Tyskland.

Annons

Prins Ernst August sågs äta ute under en resa i Spanien tillsammans med nya unga flickvännen, bilden är från förra sommaren.

Annons

Det sägs också att han då och då hälsar på sin halvsyster prinsessan Alexandra i Monaco.

På bilden här ovan – som togs 2009 – ser vi en av de sista bilderna på paret tillsammans, prinsessan Caroline och prins Ernst August av Hannover.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, All Over Press och IBL

Läs även:

Annons